3 eigenschappen die een vrouw wil zien bij de man

De dynamiek tussen mannen en vrouwen blijft een bijzonder fenomeen in de natuur. Over het algemeen selecteert het vrouwelijke op welke man voor haar voldoet. Iedere vrouw is natuurlijk anders, dus iedere vrouw zoekt ook net even iets anders in een man. Toch zijn er een aantal eigenschappen die vrijwel iedere vrouw in de man wenst te zien. Of ze er nu van bewust is of niet. Dat is waar dit artikel over gaat. Je ontdekt 3 eigenschappen die een vrouw wil zien bij de man. Deze eigenschappen gaan over het karakter van de man. Uiterlijk speelt namelijk zeker een rol bij de meeste vrouwen, maar over het algemeen vinden vrouwen het karakter van een man het belangrijkste. Ze selecteren iemand die het het beste zouden zien als de toekomstige vader van haar kinderen.

Betrouwbaarheid

De eerste belangrijke eigenschap van een man waar een vrouw naar op zoek is, is betrouwbaarheid. Op een onbetrouwbare man kun je niet bouwen, op een betrouwbare man wel. Het vrouwelijke zoekt iemand die haar een fundament biedt om op te bouwen. Je ziet pas echt of een man betrouwbaar is wanneer de vrouw er niet bij is. Zegt hij dan nog steeds dezelfde dingen over haar? Wijst hij dan nog steeds andere vrouwen af? Wanneer een man zich nog steeds hetzelfde gedraagt wanneer de vrouw er niet bij is, zijn afspraken nakomt en zich aan zijn woord houdt is hij een betrouwbare man te noemen.

Richting in zijn leven

Ten tweede is het voor een vrouw belangrijk dat een man richting in zijn leven heeft. Hiermee wordt bedoeld dat hij een bepaald doel heeft waar hij elke dag aan werkt. Voorbeelden hiervan kunnen het trainen van zijn spieren of het runnen van een onderneming zijn. Zolang hij maar iets heeft waar hij onverstoord naartoe blijft werken. Naast richting in zijn eigen leven, is het voor de vrouw ook belangrijk dat de man de richting in de relatie bepaalt. Hij moet degene zijn die bijvoorbeeld het initiatief neemt voor de avondjes uit en die bepaalt wanneer jullie gaan trouwen.

© Pexels

Kracht

Verder is het voor de vrouw ook uiterst belangrijk dat haar man krachtig is. Ze selecteert iemand die haarzelf en de kinderen kan beschermen in geval van nood. Stel dat je uit het niets wordt aangevallen op straat. Dit soort dingen gebeuren vrijwel nooit, maar er is altijd een kans dat het gebeurt. Op dit soort momenten moet je als man weerstand kunnen bieden en de vijand kunnen uitschakelen. Je hoeft overigens echt niet de beste vechter of de sterkste man ter wereld te worden. Het enige wat een vrouw van je verwacht, is dat jij als man tegen de meeste gevaren bescherming kan bieden. Hierbij gaat het er in de meeste gevallen niet zozeer om dat je daadwerkelijk de bescherming biedt. Dit soort momenten gebeuren namelijk zeer zelden. Het gaat er vooral om dat je het vertrouwen uitstraalt dat je het wel zou kunnen als het nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *